LIITY JÄSENEKSI

Tervetuloa Akateemisen viiniseuran jäseneksi!

Akateeminen Viiniseura järjestää kuukausittain matalan kynnyksen viini-tastingeja Uudella Ylioppilastalolla Nypolenin tiloissa. Tarkoituksenamme on edistää osallistujien viiniosaamista sekä murtaa viinimaailmaan liittyviä turhia ennakkoluuloja. Niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin viinin tuntijat saavat tastingeistamme paljon irti: tarjolla on tyypillisesti 6 viiniä, erinomaisia keskusteluja, hyvää seuraa ja hieman viinitriviaa.

Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki. Ilmoitamme tapahtumista seuran Facebook-sivuilla ja tapahtumien yhteydestä löydät aina linkin tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen. Lomakkeessa on ilmoitettu jäsen- sekä ei-jäsenhinta. Jos olet liittynyt Akateemisen Viiniseuran jäsenesi, voit maksaa jäsenhinnan.

Jäseneksi liittyminen

Maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittamalla meille halustasi liittyä seuraan, saat Akateemisen Viiniseuran jäsenyyden. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ikijäsenyys. Tämä tarkoittaa, että maksamalla jäsenmaksun 14€ kerran, saat seuraan ikijäsenyyden, eikä sinun tarvitse maksaa jäsenmaksua enää uudelleen.

Toimi näin:

Maksa jäsenmaksu ja tallenna maksun kuitti:

Tilinumero: FI85 1200 3000 0116 50
Saaja: Akateeminen viiniseura ry
Viite: 01 20201
Summa: 14€
Eräpäivä: Heti

Lähetä meille s-posti osoitteeseen avs-ry@helsinki.fi, josta käy ilmi:

• halusi liittyä seuran jäseneksi
  • etu- ja sukunimesi
  • sähköpostiosoitteesi
  • kotipaikkakuntasi
  • oletko HYYn jäsen
  • jäsenmaksun kuitti (liittenä)
Tervetuloa mukaan seuraan!

Akateeminen Viiniseura pidättää oikeudet jäsenmaksuja koskeviin muutoksiin. Jos haluat erota seurasta, ilmoita tästä meille s-postitse osoitteeseen avs-ry@helsinki.fi.

Tietosuojaseloste

www.akateeminenviiniseura.fi